Gezellig vertoeven bij koffiebar Bar Auguste in Boechout

Bar Auguste in Boechout staat garant voor pure producten van topkwaliteit, en dit ondergebracht in een warm, smaakvol interieur. Want, genieten is geen zonde!

Koffie slurpen

Een koffie in de ochtend met jouw favoriete krant, een authentieke lunch met verse charcuterie of een sprankelend apero om de drukke dag door te spoelen, Bar Auguste biedt het allemaal. Iedereen die op zoek is naar een originele hap en wil onthaasten in een gezellige en warme omgeving is welkom in onze koffiebar in Boechout.

Pure producten

We werken met pure producten die een verhaal vertellen. Traditie en originaliteit gaan hier hand in hand. Olijfolie en salami uit Italië. Koffie en dranken uit gans Vlaanderen. Zo schenken we bijvoorbeeld Donko’s koffie die wordt gebrand in Roeselare. Ook biologische cola en originele frisdranken kleuren de kaart.

Buitenbar

Heeft u binnenkort iets te vieren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden van onze buitenbar. Achteraan in onze zaak hebben wij een bar, die zowel in de zomer als in de winter kan worden gebruikt voor een trouwfeest, info-avond van uw bedrijf, een verjaardagsfeest en noem maar op. Het is een hele leuke en aangename plek om te vertoeven met vrienden, familie en collega's. Een echte aanrader!

Contact

De koffie staat klaar, de wijnen zijn uitgestald en de charcuterie wordt à la minute gesneden. Wij verwachten je! Heb je vragen of wens je meer informatie? Dan kan je die via het contactformulier aan Bar Auguste stellen.

Openingsuren

m
d
w
d
v
z
z
Gesloten
Gesloten
08.00 - 18.00
08.00 - 18.00
08.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00

Elke 2e vrijdag van de maand is het Bar Friday (tot 22u) 

Bar Auguste